News

Vacature: Enthousiaste Waterklerk voor kantoor Stabroek

Steder Group Belgium BVBA is een van de top tien scheepsagenten in de Antwerpse haven. Wij behandelen alleen al in de Belgische (Zeebrugge/Gent/Antwerpen) en Nederlandse havens (Terneuzen/Vlissingen) circa vijftig schepen per maand af; dat zijn er zo’n vijf- à zeshonderd per jaar. Vooral (olie)tankers, maar ook containerschepen, stukgoedschepen en bulkschepen.
Lijkt jou het leuk om ons team te versterken, solliciteer dan snel op onderstaande vacature, want wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste Waterklerk voor ons kantoor in Stabroek.

In de functie van Waterklerk bent u het visitekaartje van het bedrijf richting de Haven, de Reder, de Bevrachter, de Terminal/Surveyors, Douane- en immigratiediensten, Serviceproviders en algemene toeleveranciers.
Het is voor u geen probleem om onregelmatige diensten (afwisselend, maar 24/7) te draaien, en u hanteert geen “9 to 5” mentaliteit gezien onze avond- en/of weekendpermanenties.
Na een interne opleiding dient u in staat te zijn om zelfstandig/inventief te werken en praktische beslissingen te nemen.

 

Functieomschrijving

 • Behandelen van schepen bij binnenkomsten en vertrek, correcte en efficiënte afhandeling van ladingpapieren import en export en overheidsformaliteiten in de Belgische en Nederlandse havens.
 • Het onderhouden van contacten en serviceverlening aan scheepsleiding, rederijen, ladingbelanghebbenden, havenautoriteiten, Douane- en immigratiediensten, Serviceproviders en algemene toeleveranciers.
 • De werkzaamheden worden in teamverband en volgens een dienstrooster uitgevoerd.
 • Na een interne opleiding dient u in staat te zijn om zelfstandig te werken en beslissingen nemen.

 

Functie-eisen

 • Hoger secundair onderwijs (Bachelor werk en denkniveau)
 • Haven, vervoer en logistiek of een ander aan de scheepvaart gerelateerd diploma.
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Goede contactuele eigenschappen, teamplayer, affiniteit met de scheepvaart, representatief, een zelfstandige en flexibele werkhouding
 • Werkt graag proactief, verantwoordelijk en probleemoplossend, loyaal en een opbouwende veranderingsbereidheid. Zin voor initiatief en in staat om tijdig te anticiperen binnen de verantwoordelijkheidssfeer van de scheepsagent.
 • Een eerste maritieme ervaring alsmede Waterklerk en-/of Captainsroom ervaring is een pluspunt.
 • In bezit van rijbewijs categorie B.

 

Wij bieden

Een veelzijdige, internationale, dynamische baan met toffe bekwame collega’s in het noorden van Antwerpen met een goed competitief salaris, extralegale voordelen (waaronder firmawagen, mobiele telefoon en maaltijdcheques) en goede opleidingsmogelijkheden.

 

Meer informatie en sollicitatie

Hebt u interesse in een functie als waterklerk bij Steder Group Belgium BVBA?
Stuur dan een motivatiebrief en cv naar: Kantoor Rhoon (Rotterdam): bianca.zuijdwijk@stedergroup.com

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met de mevrouw B. Zuijdwijk op telefoonnummer +31 10 50 33 486 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag)